4 september 2020

Inspiratiesessie 3 september 2020

Op donderdag 3 september 2020 werd door SHP een succesvolle 1e inspiratiesessie georganiseerd. Het thema van deze sessie was, hoe kon het ook anders, corona.
Diverse evenementen organisatoren vanuit de gemeente Hardenberg kwamen, in coronaproof setting, bijeen om samen te sparren en inspiratie op te doen. Er werd gekeken naar de mogelijkheden voor én de toekomst van evenementen.
Rob Bults, muzikant en organisator van diverse festivals in Zwolle, deelde zijn ervaring over het omzetten van Zwolle Unlimited naar Zwolle NuLimited, een corona proof alternatief voor een groots festival in Zwolle.
En Roelie Waanders vertelde over het lokale succes van de Alternatieve Avond4daagse in Kloosterhaar met daaraan gekoppeld de speciale wandeling ‘Tussen Zand & Veen’.

Met de inspirerende woorden van beide sprekers in het achterhoofd werd vervolgens in kleine werkgroepen een aantal stellingen behandeld. Een mooi samenspel tussen de diverse organisatoren volgde met verrassende uitkomsten en toffe nieuwe ideeën.
We kijken terug op een zeer geslaagde 1e inspiratiesessie vol positieve energie en inspiratie, waar zelfs al mooie verbindingen werden gelegd. Op naar de volgende inspiratiesessie!