Winterwonderland met echte ijsbaan

Wat was het fijn om in februari 2021, na jaren smachten, eindelijk weer eens het echte wintergevoel in Nederland te mogen beleven. Dikke lagen sneeuw, de slee kwam onder het stof vandaan en de schaatsen werden uit het vet gehaald voor een tochtje op echt natuurijs.

Dat gevoel willen we jullie in december van dit jaar opnieuw laten beleven. De Markt in Hardenberg zal in november/december omgetoverd worden tot een Winterwonderland met als blikvanger een echte ijsbaan van 25 x 13 meter! Op en rond de ijsbaan zal een variëteit aan leuke activiteiten georganiseerd worden voor jong & oud. Denk aan een curling competitie, schoolgymlessen, schaatsclinics, mogelijkheid tot geven van kinderfeestjes, knutseluurtjes, (silent)tienerdisco, kerst-/wintermarkt, niets is te gek. En met de knusse en sfeervol aangeklede horeca zul je het echte winterse ‘après-schaats’ gevoel beleven!

Let op! In verband met de situatie rondom het coronavirus zijn alle evenementen onder voorbehoud. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor het laatste nieuws.

Lees meer